Ring til os + 45 40 42 59 53

Brugskunst

Brugskunst

 

David Marshall -Unik brugskunst

David Marshall har gennem årene deltaget på et stort antal internationale udstillinger, bl.a i U.S.A og Europa – herunder specielt i Spanien, hvor han har være bosiddende siden 60’erne (er oprindelig Skotte og uddannet som skulpør).
Fra sit værksted i Malaga, i det sydlige Spanien har David Marshall nu i mere end 40 år fremtryllet unik, anderledes og eksklusiv brugskunst og design til boligen, med inspiration fra den smukke natur, der omgiver ham i Spanien. Hans favorit materialer er at finde i naturen som messing, aluminium, støbejern, træ og glas.

Al produktion sker i Malaga og under David Marshalls eget tilsyn, med støbemetoder der er over 2000 år gamle. Støbeformene er håndopbygget i sand, hvilket giver meget fine og naturlige strukturer i hans designs – hver enkelt genstand fremstår unikt og enestående.
Sortimentet spænder fra fade, skåle, lysestager, stumtjenere, olielamper, belysning, ure, vaser, spejle, kar, kurve etc. til bolig- og firmaindretning, herunder bl.a. beslag, trappegelændere, rammer, belysning, møbler, knager, dørhåndtag – alt specielt fremstillet og designet af David Marshall

Bengt og Lotta

Design fra Bengt & Lotta er bare et must i din bolig.
Bengt og Lotta er svensk design – der matcher enhver bolig, på kontoret, i stuen, i køkkenet – ja over alt.
Kollektionen fra Bengt och Lotta tæller små og store jern lysestager, fyrfadsstager, lamper, knager, øreringe, halskæder samt viskestykker, forklæder, grillhandsker, plaider. Sidstnævnte bliver vævet på Klippanyllefabrik i Sverige.

Jernstagerne, lamperne, og alle de andre varer er lavet med et glimt i øjet, og med stor humor. Navne har modellerne også fået – f.eks. The Donkey, The Kiss, The lift, The Family, Dragonfly, Angel, Zikzak, Moose o.s.v. – og en af de mest solgte må siges at være The Couple.

Design i høj kvalitet, der matcher såvel klassiske som moderne hjem.

Ritzenhoff

RITZENHOFF er et glas producerende firma med base i Tyskland.  I 1992 gik de i samarbejde med et velrenommeret arkitekt/designfirma, SIEGER DESIGN, som udviklede konceptet inden for disse designer produkter. SIEGER DESIGN er den
kreative del hvor arkitekter, animatorer og kunstnere leverer de flotte design som ender på glas og indpakning. RITZENHOFF konceptet er nemlig mere end bare et glas: Design, indpakning og tilbehør er en del af herligheden.
F.eks. leveres champagneglasset i en flot æske med sort/guld tryk + en mundserviet med samme design motiv som på de enkelte glas. Og teglas leveres i en tin dåse med design motiv samt tebrev! RITZENHOFF ‘s glassortiment inkluderer bl.a. mælkeglas, ølglas, snapsglas, champagneglas, askebægre, fyrfadsstager, vaser og rød/hvid vinglas.
Men udover glas har RITZENHOFF / SIEGER DESIGN også udvidet sortimentet til bl.a. sengelinned, ure, sofapuder og tørklæder.

Log ind

Nyheder

Adresse

Fru Jakobsen
V/ Malene Jakobsen
Østerbrogade 20B
9670 Løgstør
Telefon: 40425953